Börjar drömmen om en restaurang ta form? Men tanken kanske gäller en restaurang med en speciell meny? Har du möjligtvis tänkt på att öppna en pakistansk restaurang och behöver inspiration?

En pakistansk restaurang skiljer sig nämnvärt åt från våra vanliga svenska husmanskost-ställen. Det gäller att hitta rätt meny, rätt personal och inte minst rätt möblemang för inredningen. PEN Products utrustning till restaurang håller måttet för både svenska och utländska kök och här kan du handla både inredning och utrustning för din pakistanska restaurangverksamhet.

mönster från PakistanHitta rätt inredning

Den pakistanska inredningen består ofta av många små detaljer som utgör en helhet. Äkta mattor, små krumelurer på möblerna och möbler med guldkant är några fåtal saker. Du kan också göra något lite mer annorlunda och blanda svenskt och pakistanskt i samma inredning. Kanske en idé om du vill ha en mixad meny och starta restaurangen i Sverige. Det kan bli en intressant inredning och inte minst en intresseväckande meny att varva svenskt och pakistanskt om vartannat.

Om du är inne på Pen Products kan du se hur kategorierna har delats upp med möbler, utrustning och kökstillbehör. Se vad du kan hitta som faller just dig och din restaurang i smaken, bokstavligt talat!

Det är serverat!

Maten på menyn kräver ett listigt öga och en bra gom som tar fram den bästa mixen av råvaror. Om du ska starta upp en pakistansk restaurang så sa du veta att den maten påminner mycket om den indiska med många kryddor och sött och salt i en härlig blandning. I Pakistan har maten även inslag av det arabiska vilket inte är så konstigt med tanke på landets geografiska läge och kultur. Se till att anlita en kock med rötter i Pakistan eller liknande, annars riskerar menyn att bli undermålig. Det äkta är alltid det bästa!